meer over I Can Hear You

De missie Het Rode Oog

‘I Can Hear You’ is een Real-Life Horror Game dat zijn inspiratie trekt uit ‘Escape Rooms’, ‘Films’, ‘Videogames’, 'Interactief Theater' en ‘Spookhuizen’ en dit combineert tot iets totaal unieks.

Het verhaal, de acteur, de ruimte (een oppervlakte van 1000m2) en een realistisch decor in een echt ziekenhuis zorgen ervoor dat jullie de rest van de wereld vergeten. Deze 2 uur durende belevenis speelt in op alle aspecten van horror; van mysterie, anticipatie en nerveusheid tot paniek, spanning en gevaar.

DE MISSIE
Jullie onderzoeksteam krijgt een missie van privédetective organisatie ‘Het Rode Oog’. In deze casus gaan jullie onderzoeken of er waarheid schuilt achter de geruchten die rond het oude ziekenhuis van Maaseik spoken. De verhalen spreken over een voormalig chirurg die er intrek zou hebben genomen. Breek ongezien het ziekenhuis in en probeer de volledige waarheid boven tafel te krijgen.

Aanvullend Over de ervaring

De spelerscapaciteit is minimaal drie en maximaal zeven personen. Leeftijd is vanaf 18 jaar en ouder en 16+ onder begeleiding. De ervaring kan alleen worden geboekt op vrijdag en weekenden. Er zijn mogelijkheden voor bedrijfsgroepen om met grotere groepen af te komen en de ervaring gedurende weekdagen te boeken. Meer hierover bij teambuilding.

Deze experience is ontworpen en geproduceerd door Gloeidraad.

Voorbereiding Veelgestelde vragen

‘I Can Hear You’ duurt maximaal 120 min.